ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ? - πότε και πως..


ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ? - πότε και πως..

Δεν είμαι από αυτούς που θα υπερασπιστουν με πάθος την επιστροφή μας στο εθνικό νόμισμα. Δίκαια οι απόψεις ειναι μοιρασμένες και υπάρχουν κενα και αμφιβολίες και για την μια αλλα και για την αλλη λύση. 

Ειμαι ομως απο εκεινους που θεωρουν ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ να ανοιξει σοβαρη πολιτικη κουβεντα γυρω απο το ζητημα αυτο και σε επιπεδο κόμματος αλλά και κοινωνίας. 

Και αν χρειαστει Συνεδριο για να γινει επανατοποθετηση μας πανω στο ζητημα αυτο , αυτο πρέπει να γινει υπο καθεστώς νηφαλιοτητα και ηρεμιας απο ενα προγραμματισμενο Τακτικο Συνεδριο και με τον απαραιτητο χρονο μπροστα μας.. και για να ακουστουν ολοκληρωμενες προτάσεις .. αλλα και για να εχουν δρομολογηθει εως καποιο βαθμο οι εξελιξεις για να ξερουμε που παταμε, εφοσον σημερα ειναι ολα στον αέρα.
Ενα τετοιο συνεδριο δεν μπορεί να γίνει πριν το πρωτο τριμηνο του 2016..!
Αυτοι που ζητανε εσπευσμενα συνεδριο σε 1,5 μηνα , σιγουρα δεν εχουν στο μυαλο τους τα παραπάνω, αλλα μάλλον την διευθετηση και ξεκαθαρισμα λογαριασμών. Και αυτο δεν ειναι κατι που χρειαζεται σημερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν χρειαζεται να παρθουν καποιες επείγουσες αποφασεις μπορει να συνεδριασει το Διαρκες Συνεδριο, και η ολη πολιτικη επανατοποθετηση του κομματος να γινει με ηρεμια και τον απαραιτητο χρονο στις αρχες του νεου ετους. Ολα τα αλλα θεωρω οτι ειναι εκ του πονηρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου