ΚΟΤΖΙΑ τελος τα ψεματα .. η με το παραλογισμό του ΝΑΤΟ η με την θέληση του Ελληνικού λαού

Tην μεχρι σημερα σιωπη πανω στο ζητημα μονο σα κακο σημαδι μπορω να την ερμηνευσω. Πανε να το περασουν στα μουλωχτα , μεσα στην ανταρα της "διαπραγματευσης"
=============================
Με δεδομενο ότι αυτη είναι η μοναδική απόφαση οργανου του ΣΥΡΙΖΑ πανω στο θέμα , εφόσον διαφορετικη αποφαση δεν εχει παρθει και με βαση την περιρρεουσα ατμοσφαιρα μεσα στην αριστερα για καταδικη του αυταρχικου καθεστωτος του Κιέβου , αν τελικα ο Κοτζιας υπερψηφισει τις κυρώσεις θα έχει συνειδητα πράξει εναντια στην εκφρασμενη θεληση του κοματος και εναντια στα συμφεροντα της Ελλάδας


η ημέρα της κρισης πλησιάζει. Η Ελλάδα θα διαλέξει μεταξύ του να παίξει για άλλη μια φορά το ρόλο του υποτακτικού στο ΝΑΤΟ η να ακολουθήσει την λαϊκή επιταγή και την θέληση του Ελληνικού λαού
==========================================
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΣΑΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
Σήμερα στις 9 Ιουνίου του 2015 ο Συριζα Καισαριανής υπερψήφισε και ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα:
------------------------------------------------------------------------
«Στις αρχές του 2014 ανατράπηκε βίαια και πραξικοπηματικά ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας απο ακροδεξιά και Ναζιστικά στοιχεία.
Οι κάτοικοι της Κριμαίας αλλά και της Ανατολικής Ουκρανίας δεν αναγνώρισαν το νέο καθεστώς και με δημοψηφίσματα αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν. Ειδικότερα οι πόλεις του Λουγκανσκ και του Ντονιετσκ γνώρισαν τον τελευταίο χρόνο την βαρβαρότητα των βομβαρδισμών του καθεστώτος του Κιέβου με βαρέα όπλα πυροβολικού μέσα στις πόλεις τους με εκατόμβες νεκρών και καταστροφές υποδομών.
Γιαυτό:
1. Καταδικάζουμε τις επιθετικές ενεργειες του αυταρχικού καθεστώτος του Κιέβου κατά των πόλεων της Αν. Ουκρανίας
2. Υποστηρίζουμε την τήρηση της συμφωνίας του ΜΙΝΣΚ ΙΙ που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αποστρατικοποίηση της εμπόλεμης ζώνης από βαρέα όπλα.
3. Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και τον Υπ Εξωτερικών να μην ψηφίσει και να καταψηφίσει τις προγραμματιζόμενες από την ΕΕ κυρώσεις κατά της Ρωσίας στο τέλος Ιουνίου, κυρώσεις που κατ’ ουσίαν στρέφονται και κατά του αγωνιζόμενου λαού της Αν Ουκρανίας και στηρίζουν το αυταρχικό και φιλοφασιστικό καθεστώς του Κιέβου.
Το ψήφισμα αυτό να δημοσιοποιηθεί και στην Κεντρική Επιτροπή την οποία καλούμε να πάρει θέσει πάνω στο ζήτημα αυτό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου